Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Bezemschoon opleveren

Uw woning bezemschoon opleveren? Ontruiming Service Wolter regelt het graag voor u! Ontruiming Service Wolter is al jarenlang dé specialist voor het bezemschoon opleveren van woningen. Doordat wij in opdracht van veel woningbouwcoöperaties werken, zijn we volledig op de hoogte van de regels. Bovendien kunnen we door onze jarenlange ervaring met het bezemschoon opleveren van woningen snel en efficiënt werken.

 

Wat is bezemschoon opleveren eigenlijk?

De definitie van ‘bezemschoon opleveren’ is niets meer of minder dan het leeg en in originele, oorspronkelijke staat opleveren van een woning. Dat betekent dat alle achtergebleven spullen (gordijnrails, lampen, vloeren en dergelijke) uit de woning worden verwijderd, maar bijvoorbeeld ook dat haakjes worden verwijderd en gaatjes worden gedicht.

Uw koophuis, huurhuis of vakantiehuis bezemschoon opleveren?

Wilt u uw huis bezemschoon opleveren? Neem contact op met Ontruiming Service Wolter voor een offerte op maat! Ontruiming Service Wolter is dé specialist voor het bezemschoon opleveren van vele soorten woningen in heel Nederland, waaronder:

 • Koophuis bezemschoon opleveren
 • Huurhuis bezemschoon opleveren
 • Vakantiehuis bezemschoon opleveren

Wilt u een ander soort woning bezemschoon opleveren? Ook dan kan Ontruiming Service Wolter u van dienst zijn. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Onze werkwijze bij bezemschoon opleveren

Voordat wij uw woning bezemschoon opleveren, maken we eerst kennis met u. Tijdens dit kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart en inventariseren we wat er concreet nodig is om uw huis bezemschoon op te leveren. Dit doen we omdat iedere woning anders is. De bereikbaarheid van uw huis, de waarde van uw inboedel en de uit te voeren werkzaamheden zijn zomaar drie factoren die van invloed zijn op de prijs voor het bezemschoon opleveren van uw woning.

Bezemschoon opleveren in één dag

In veruit de meeste gevallen kunnen we uw woning bezemschoon opleveren binnen één dag. Ontruiming Service Wolter beschikt over jarenlange ervaring om uw huis snel en efficiënt bezemschoon op te leveren, uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Full service bezemschoon opleveren

De dienstverlening van Ontruiming Service Wolter is erop gericht om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom letten we bij het bezemschoon opleveren van uw woning standaard op de volgende zaken:

 • Het sorteren en verwijderen van uw inboedel
 • Het voor hergebruik beschikbaar stellen van goederen
 • Het gescheiden afvoeren van restmateriaal
 • Het verwijderen van spijkers, schroeven en pluggen
 • Het vullen van achtergebleven boorgaten
 • Het demonteren van lampen en voorzien van kroonsteen
 • Het verwijderen van vloerbedekking

Dit kan Ontruiming Service Wolter voor u betekenen

Als uw woning bezemschoon moet worden opgeleverd, kan Ontruiming Service Wolter het volgende voor u betekenen:

 • Boedeloplossing en het bezemschoon opleveren van uw woning
 • Vloerbedekking verwijderen (o.a. tapijt, parket, marmoleum, PVC, plavuizen etc.)
 • Behang verwijderen en muren en plafonds sausen
 • Inboedel opkopen voor een eerlijke handelsprijs
 • Vervuilde woningen ontruimen en schoonmaken

Uw woning bezemschoon opleveren? Vraag een offerte aan!

Wilt u uw woning bezemschoon opleveren? Maak gebruik van de jarenlange expertise van Ontruiming Service Wolter voor een perfect resultaat!

 

Neem contact op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Ontruiming Service Wolter een erkende Specialist ook werkzaam in uw regio zoals: Bergen op Zoom, Capelle aan de ijssel, Meppel

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5