Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Bedrijfsontruiming

Moet uw bedrijfspand ontruimd worden en bent u daarom op zoek naar iemand die uw bedrijf professioneel, betaalbaar en goed kan ontruimen, desgewenst zelfs buiten kantooruren? Ontruiming Service Wolter helpt u graag! Naast woningontruiming zijn wij ook al jarenlang uw specialist op het gebied van bedrijfsontruiming. Onze ervaren ontruimers zijn flexibel inzetbaar, actief in heel Nederland en beschikken over de kennis en de apparatuur die nodig zijn om uw bedrijfspand vlot en effectief te ontruimen, bijvoorbeeld wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen.

 

Bedrijfsontruiming als elke seconde telt

Snelheid speelt vaak een belangrijke rol bij een bedrijfsontruiming. Als u met uw bedrijf gaat verhuizen, wilt u uw klanten immers zo snel mogelijk weer van dienst zijn en zo min mogelijk van uw kostbare tijd verliezen! Bij Ontruiming Service Wolter begrijpen we dat als geen ander en daarom ontruimen onze ontruimers uw bedrijf vlot en effectief, zonder consessies te doen aan de kwaliteit. En dat tegen een verrassend scherp tarief!

Ook bedrijfsontruiming buiten kantoortijden

Onze flexibiliteit is één van de redenen waarom veel bedrijven hun pand laten ontruimen door Ontruiming Service Wolter. Desgewenst zijn onze ontruimers zelfs buiten kantooruren inzetbaar voor bedrijfsontruiming. Niet iedere organisatie kan het zich immers veroorloven om bedrijfsontruiming tijdens kantoortijden te laten plaatsvinden. Door uw bedrijf buiten kantooruren te ontruimen, ondervindt uw organisatie zo weinig mogelijk hinder van uw ontruiming en kunt u uw klanten zo goed mogelijk blijven helpen.

Bedrijfsontruiming van top tot teen

Naast onze flexibiliteit is ook onze full service dienstverlening een belangrijke reden waarom veel bedrijven bij bedrijfsontruiming kiezen voor Ontruiming Service Wolter. Onze ontruimers ontruimen namelijk niet alleen de inboedel van uw bedrijf, maar kunnen desgewenst ook de rest van het interieur ontruimen. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwijdering, systeemplafonds en systeemwanden.

Kosten besparen bij uw bedrijfsontruiming?

Als u uw bedrijf laat ontruimen door Ontruiming Service Wolter, bent u verzekerd van een professionele én een betaalbare bedrijfsontruiming! De afvoer van uw inboedel verzorgen wij bijvoorbeeld in eigen beheer. Alleen al daarmee bespaart u al snel vele honderden euro’s! Inboedel die nog herbruikbaar is, wordt door ons ondergebracht bij goede doelen. Zo komt uw inboedel nog weer goed terecht. Restmaterialen worden door ons gescheiden en op milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Vraag een offerte aan voor bedrijfsontruiming

Moet uw bedrijf worden ontruimd, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, een faillissement of omdat u stopt met uw bedrijf en er geen opvolger is? Neem vrijblijvend contact op met Ontruiming Service Wolter en ontvang een maatwerk offerte! Ook wanneer u nog vragen heeft over bedrijfsontruiming helpen wij u vanzelfsprekend graag.

 

Ons streven is onze opdrachtgevers een offerte op maat binnen 24 uur te leveren! Ontruiming Service Wolter een erkende Specialist ook werkzaam in uw regio zoals: Harderwijk, HeerdeHeerenveen

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5