Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Professionele woningontruiming in heel Nederland

Een woningontruiming ? Ontruiming Service Wolter kan u een zorgeloze ontruiming. U kunt kiezen voor onze diensten wanneer u te maken heeft met een overleden dierbare waarvan u de woning ontruimen moet of bijvoorbeeld het verkopen van een woning het opleveren van de huurwoning. We worden ook vaker in de hand genomen bij emigratie, verhuizen, echtscheiding, samenwonen of renovatie.

 

Ontruiming uit handen geven

Een woningontruiming kunt u om diverse redenen uit handen geven. Vaak is de emotionele belasting de reden het is immers een zware taak een woning ontruimen van een dierbare. Fysieke krachten en tijd kunnen ook een probleem veroorzaken. Vooral als de ontruiming van de woning binnen een maand moet.

Voordelen van Ontruiming Service Wolter:

  • Zorgeloze ontruiming
  • Professioneel Personeel
  • Eerlijke prijs
  • Inboedel opkopen
  • Milieu vriendelijk afvoeren restafval
  • Discreet en maximale privacy gegarandeerd
  • Verzekering tegen eventuele schade
  • 24 uur Service
  • 1 aanspreekpunt (Frank Wolter)

Tweede leven voor uw spullen

Ontruiming Service Wolter ontruimd dagelijks diverse woningen. Onze medewerkers weten als geen ander wat u van ze verwacht en hoe ze om moeten gaan met de spullen. Wij proberen zoveel mogelijk door middel van goede doelen her te gebruiken. Weg gooien kan immers altijd nog. Wij werken samen met vele goede doelen waar minder bedeelden terecht kunnen om kleding en huisraad.

Scherpe tarieven en ontruimingen op maat

Het totaal concept wat wij u kunnen bieden voor onze scherpe tarieven zijn zeer ruim. Woning ontruimen en inboedel onder brengen op de juiste plaats. Een woning bezemschoon en oplever gereed te maken, bij de meeste opdrachten binnen 1 dag. Ontruiming Service Wolter gaat echter verder met haar dienstverlening. Vloer verwijdering onder anderen tapijt gelijmd of los liggend of de zwaar verlijmde en gespijkerde parketvloer. Echter kunnen wij met onze professionele stripmachines de marmoleum en linoleum vloeren weer kaal opleveren. Mocht het nodig zijn kunnen we de vloeren schuren zodat er een mooie vlakke vloer overblijft.

Zorgeloze woningontruiming

Ontruiming Service Wolter als u een woning ontruiming wenst die soepel en zorgeloos verloopt en een oplevering zonder problemen als resultaat. Wij kunnen u woning ontruimen voor een zeer scherp tarief aanbieden door onze efficiënte werkwijze. Onze ervaring en goed gemotiveerde medewerkers zijn de juiste schakel tussen een volle en lege woning.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan en ontvang een offerte op maat!

Ontruiming Service Wolter een erkende Specialist ook werkzaam in uw regio zoals: Breda, Nijmegen, Zwolle

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5