Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op 06 526 49 524

Woningontruiming specialist Bergen op Zoom

Wilt u een woning in Bergen op Zoom snel, goed en betaalbaar laten ontruimen? Ontruiming Service Wolter is u graag van dienst! Wij zijn dé erkende ontruimer in heel Bergen op Zoom en kunnen in enkele dagen professioneel uw woning ontruimen en bezemschoon opleveren.

Uw huis in Bergen op Zoom opleveren aan de woningcorporatie

Moet u een woning in Bergen op Zoom opleveren aan de woningcorporatie en ligt Bergen op Zoom niet bij u naast de deur? Ontruiming Service Wolter kan de volledige oplevering voor u verzorgen, zonder dat u daarbij aanwezig hoeft te zijn!

Uw woning in Bergen op Zoom ontruimen na een overlijden

Het gebeurt regelmatig dat wij een woning ontruimen na een overlijden. In zulke situaties geven we u graag rustig de tijd en de gelegenheid om eerst zelf alle dierbare spullen uit de woning te halen. Pas wanneer dat is gebeurd, kunnen wij de woning verder voor u ontruimen. Desgewenst kunnen wij de inboedel opkopen of deze milieuvriendelijk laten afvoeren.

Ook vloeren verwijderen in Bergen op Zoom

Naast het ontruimen van uw woning in Bergen op Zoom kan Ontruiming Service Wolter ook uw vloer verwijderen. Wij beschikken over professionele machines, waarmee we iedere vloer snel en goed kunnen verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan houten vloeren, laminaat en PVC, maar ook aan kurk, vinyl, marmoleum, tapijt en vloerbedekking.

Vervuilde woning ontruimen in Bergen op Zoom

In sommige gevallen wordt Ontruiming Service Wolter gevraagd om een (sterk) vervuilde woning te ontruimen. In dergelijke gevallen ontruimen we de woning niet alleen, maar reinigen we de woning ook grondig, zodat niemand kan zien en / of ruiken dat de woning voorheen sterk vervuild is geweest.

Wij ontruimen woningen in heel Bergen op Zoom

Van Havenkwartier tot ScheldeVesting en van De Linie tot De Poort: Ontruiming Service Wolter kan in heel Bergen op Zoom uw woning ontruimen. Ook in omliggende plaatsen zoals Roosendaal, Wouw, Halsteren en Tholen ontruimen wij met enige regelmaat woningen.

Waarom uw woning in Bergen op Zoom laten ontruimen door Ontruiming Service Wolter?

  • Altijd een ontruimer in Bergen op Zoom
  • Erkende ontruimers
  • Professioneel gereedschap
  • Snel, vakkundig en betaalbaar

Uw woning in Bergen op Zoom door ons laten ontruimen?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! U kunt ons bellen (06-52649524) of een offerte aanvragen. Ontruiming Service Wolter is u graag van dienst!

 

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5