Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Woning ontruimen en bezemschoon achterlaten

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Er zijn verschillende redenen om een woningontruiming te doen. Ontruiming Service Wolter helpt u graag een handje. Het leeghalen van een huis kan emotioneel een zware klus zijn. Maar ook fysiek vergt het ontruimen van een woning veel energie. Sjouwen, uitzoeken, opruimen, naar de stort rijden of naar de kringloop. Ontruiming Service Wolter kan dit allemaal voor u uit handen nemen. We kunnen ook witten en herstelwerkzaamheden voor u doen. We kunnen de woning bezemschoon opleveren. Of zelfs de hele (of een deel van de) inboedel van u opkopen.

Huis leeghalen na overlijden

Een familielid (of misschien een goede kennis) is overleden. Dat is droevig nieuws. Afscheid nemen blijft moeilijk, vooral als u dan alle spullen nog moet uitzoeken in de woning van de overledene. Voor de een maakt het deel uit van het rouwproces en de ander kijkt er vreselijk tegenop en vindt het confronterend. U kunt Ontruiming Service Wolter inschakelen om het lichter voor u te maken. We kunnen u helpen met een deel van de  werkzaamheden, zoals het wegbrengen van de spullen waar u vanaf wilt of voor wat losse herstelwerkzaamheden, maar u kunt ook alles aan ons overlaten. We pakken de boel in en slaan het op waar u het wilt. Wilt u niets weten van de inboedel, heeft u niets met ‘die oude troep’ of is het in uw woning al vol genoeg? Dan kunnen we de inboedel van u opkopen.

Woning vervuild

Een andere vervelende reden om een woning te moeten ontruimen is bij woningvervuiling. Door psychische problemen, door verslavingen of andere vervelende redenen kunnen woningen soms vervuild raken. De verhuurder laat (na alle rechterlijke beslommeringen) de woning leeghalen. Ook daarvoor zijn wij inzetbaar.

Schulden

Een huurder die te veel schulden heeft bij de verhuurder kan ook van de rechter (en de deurwaarder) opgedragen krijgen de woning te moeten (laten) ontruimen. Ook dan kunnen we helpen.

Kantoor failliet

We hebben het in de afgelopen jaren –de crisisjaren- wel gemerkt. Bedrijven gingen en gaan om de haverklap failliet. Dat betekent dat kantoorruimten leeg komen te staan. Om het kantoor weer verhuurbaar te maken, moet het leeg en netjes achtergelaten worden. Wij kunnen een flinke bijdrage daaraan leveren en zorgen dat het pand bezemschoon opgeleverd wordt.

Verhuizen naar een aanleunwoning

Een minder heftige reden, maar ook een reden die bewoners niet in de koude kleren gaat zitten, is een verhuizing naar een aanleunwoning. Niet alles kan mee naar de volgende woning. Er zal een deel naar familieleden moeten of een deel naar de kringloop. Wij kunnen ook de overgebleven inboedel van u opkopen. Dan verdient u er ook nog wat aan.

Trouwen

Een leukere reden voor het ontruimen van een woning is een huwelijk. Twee verschillende personen met twee verschillende huishoudens die samen gaan wonen hebben vaak veel spullen dubbel. Laat ons de inboedel opkopen en schakel onze hulp in bij het leeghalen van de woning. Dan kunnen jullie zo snel mogelijk van jullie nieuwe gezamenlijke leventje genieten. En o ja… gefeliciteerd!

Hulp nodig bij een woningontruiming?

Heeft u hulp nodig bij de woningontruiming? Voor contact kunt u het beste telefonisch contact (06-52649524) met ons opnemen. Wij kunnen daarop het nodige toelichten om gelijk voor u aan de slag te kunnen gaan. Wij kunnen u altijd binnen 24 uur een prijsopgave aanbieden! Ontruimen binnen 7 dagen is mogelijk bij ons. Bel ons nu 06-52649524.

Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

9.2 van 10