Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Voordelen van Ontruiming Service Wolter ten opzichte van een kringloopwinkel

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Moet u uw woning laten ontruimen? Dan zit u er niet op te wachten om veel geld te betalen voor het leeghalen van uw huis. In zo’n situatie is het heel verleidelijk om een kringloopwinkel in te schakelen. Kringloopwinkels schermen immers met lage prijzen voor het ontruimen van woningen, maar wees op uw hoede: vaak blijkt goedkoop uiteindelijk duurkoop en vallen de kosten voor het ontruimen van uw woning (veel) hoger uit dan u had verwacht. Graag leggen we u uit hoe dat komt en hoe u zo’n onverwachte domper kunt voorkomen.

Extra kosten woningontruiming

Het laten ontruimen van uw woning door een kringloopwinkel lijkt op het eerste gezicht heel aantrekkelijk. Toch kan het uiteindelijk een flinke financiële tegenvaller blijken. Hoe dat komt? Om te beginnen door de voorrijkosten die een kringloopwinkel doorgaans berekent bij een woningontruiming. Ook maakt een kringloopwinkel kosten voor het huren van een vrachtwagen en / of een dure afvalcontainer. Deze kosten liegen er niet om en worden door de kringloopwinkel eveneens aan u doorberekend, wat de prijs nog eens extra opdrijft.

Daarnaast zijn er nog twee andere redenen waarom het laten ontruimen van uw woning door een kringloopwinkel (veel) duurder kan uitvallen dan verwacht. De prijs die u krijgt voor uw inboedel is bij een kringloopwinkel doorgaans heel laag, inherent aan het bekende gegeven dat spullen in de kringloop voor weinig geld worden verkocht. Daarbij is het ontruimen van een woning voor medewerkers van de kringloop geen dagelijkse bezigheid, waardoor het ontruimen van uw woning veel meer tijd (en geld) kost dan wanneer u uw woning laat ontruimen door een échte specialist.

Maak kennis met Ontruiming Service Wolter

Wilt u uw woning écht goedkoop laten ontruimen? Dan zit u bij Ontruiming Service Wolter aan het goede adres. Ontruiming Service Wolter is al 25 jaar gespecialiseerd in het verwijderen van huisraad en alle soorten vloerbedekking!

Waarom Ontruiming Service Wolter?

Naast onze jarenlange ervaring zijn er nog veel meer redenen om een woningontruiming laten uitvoeren door Ontruiming Service Wolter. Wij beschikken bijvoorbeeld over alle benodigde gereedschappen en ervaring om uw woning vakkundig, snel, efficiënt en betaalbaar te ontruimen – uiteraard bezemschoon! Verder zijn de medewerkers van Ontruiming Service Wolter door heel Nederland gevestigd, waardoor wij geen voorrijkosten berekenen. Bovendien beschikt Ontruiming Service Wolter over eigen vrachtwagens met een capaciteit van 7,5 ton, zodat we vrijwel nooit gebruik hoeven te maken van extra afvalcontainers. Daarnaast betalen wij u een eerlijke handelprijs voor uw inboedel.

Discretie gewaarborgd

De medewerkers van Ontruiming Service Wolter zijn zeer discreet. Zo staat op onze bedrijfsvoertuigen en de werkkleding van onze medewerkers geen reclame. Uw privacy staat bij Ontruiming Service Wolter immers voorop!

Hulp nodig bij een woningontruiming?

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming? Neem telefonisch contact met ons op via 06-52649524. Wij kunnen daarop spoedig het nodige toelichten om gelijk voor u aan de slag te gaan. Wij kunnen u altijd binnen 24 uur een prijsopgave aanbieden! Ontruimen binnen 7 dagen is mogelijk bij ons. Bel ons nu: 06-52649524.

Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

9.2 van 10