Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Vinyl verwijderen van vloer

Vinyl verwijderen is een inspannende klus. Vooral wanneer het vinyl is verlijmd, kost het veel tijd en energie om vinyl te verwijderen, en dan is het nog maar de vraag of het eindresultaat naar behoren is. Wilt u vinyl verwijderen van uw vloer en verzekerd zijn van een perfect eindresultaat? Laat uw vinyl verwijderen door de specialisten van Ontruiming Service Wolter!

Zelf vinyl verwijderen een onmogelijke opgave

Ontruiming Service Wolter kan professioneel, snel en efficiënt gelijmd vinyl verwijderen. Wij zien dat veel mensen eerst zelf proberen om met een afsteekschop vinyl te verwijderen, maar de foamlaag is één van de redenen dat dit lastiger is dan gedacht. De foamlaag blijft vaak plakken aan de vloer, met als gevolg dat het eindresultaat te wensen overlaat. Machines die worden verhuurd door verhuurbedrijven zijn te licht voor dit werk en chemische oplosmiddelen die voor vinyl verwijderaar moeten doorgaan, zijn niet of nauwelijks geschikt. Vinyl is een PVC-laag die waterafstotend is en deze oplosmiddelen dus niet doorlaat. Laat daarom vinyl verwijderen door Ontruiming Service Wolter!

Vinyl verwijderen van vloer met een professionele machine

Ontruiming Service Wolter heeft een zware tapijtstripper en daarmee is vinyl verwijderen een peulenschil. Onze machine beschikt over de juiste messen om uw vinyl te verwijderen met een perfect eindresultaat. Ook andere soorten gelijmd zeil en gelijmde novilon kunnen wij met onze machines professioneel en efficiënt verwijderen. Wilt u het restmateriaal kwijt? Wij kunnen dit desgewenst voor u afvoeren. Geeft u dit s.v.p. aan bij uw offerte-aanvraag.

 

Uw vloer lijmvrij opleveren na het verwijderen van vinyl

Nadat wij uw vinyl vloer hebben verwijderd, is het ook mogelijk om uw vloer door Ontruiming Service Wolter lijmvrij te laten opleveren. Dit doen wij door middel van diamantschuren. Wilt u uw vloer laten herstofferen? Dan kunnen wij uw vloer ook voor u opschuren. Ook voor het bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand bent u bij Ontruiming Service Wolter aan het goede adres. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij dit professioneel en efficiënt voor u verzorgen.

Wat kost vinyl verwijderen van uw vloer?

De kosten voor het verwijderen van vinyl zijn van vele factoren afhankelijk. Naast zaken als de oppervlakte en de toegankelijkheid hangen de kosten ook af van de etage waarop het vinyl ligt en of er een lift aanwezig is. Bovendien zijn er praktische zaken die van invloed zijn op de kosten voor het verwijderen van vinyl. Zorgt u bijvoorbeeld zelf voor het afvoeren van het restmateriaal of wilt u dit door ons laten verzorgen? Is er gratis parkeergelegenheid of kunnen wij bij uw woning of bedrijfspand alleen betaald parkeren? Kunnen wij een container zo plaatsen of moet daar eerst een vergunning voor worden aangevraagd? Allerlei zaken die van invloed zijn op de kosten voor het verwijderen van vinyl.

Asbest in vinyl herkennen

Als uw vinyl vloerbedekking in de vorige eeuw is gelegd, is het mogelijk dat deze asbest bevat. Tot het eind van de 20e eeuw werd hier namelijk asbest bij toegepast. Vinyl waarbij asbest is toegepast herkent u doorgaans aan de lichte glans van het vinyl en de zwarte kit waarmee het vinyl op de vloer is bevestigd. Ontruiming Service Wolter kan alleen asbestvrij vinyl verwijderen.

Waarom vinyl verwijderen met Ontruiming Service Wolter?

  • Altijd snel inzetbaar om uw vinyl te verwijderen
  • Jarenlange ervaring met vinyl verwijderen
  • Scherpe tarieven voor het verwijderen van vinyl
  • Eigen professionele materialen voor vinyl verwijderen
  • Vinyl verwijderen voor particulieren én bedrijven

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het professioneel verwijderen van vinyl!

 

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5