Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Siergrindvloer laten verwijderen

Een siergrindvloer laten verwijderen? Een siergrindvloer (ook wel bekend als woongrind, interieurgrind of natuursteentapijt) is één van de moeilijkst te verwijderen vloeren, waar zware apparatuur voor nodig is. Vloer verwijderen Wolter beschikt over deze apparatuur om uw grindvloer vakkundig te verwijderen! Vloer verwijderen Wolter is een onderdeel van Ontruiming Service Wolter . Al jaren specialist voor het betaalbaar en professioneel verwijderen van siergrindvloeren en epoxy grindvloeren door heel Nederland. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijk opdrachtgevers.

Siergrindvloer eruit halen

Regelmatig wordt de hulp van Ontruiming Service Wolter ingeroepen door mensen die eerst zelf hebben geprobeerd om hun siergrindvloer te verwijderen. Vervolgens komt men erachter dat het haast onbegonnen werk is om zelf een siergrindvloer te verwijderen. Zelf een siergrindvloer verwijderen kost allereerst heel veel inspanning. Daarnaast loopt u met het zelf verwijderen van uw siergrindvloer ook een groot risico op beschadiging van uw ondervloer. Kostbare schade aan muren, ramen, uw keuken of antieke boekenkast, als gevolg van opspattend grind dat alle kanten op vliegt.

 

Grindvloer met vloerverwarming verwijderen

Wilt u uw siergrindvloer verwijderen en ligt er vloerverwarming onder? Ook dan is het risico op schade groot wanneer u zelf uw siergrindvloer gaat verwijderen. Zowel bij gefreesde als gestorte vloerverwarming dient het verwijderen van uw siergrindvloer daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te worden uitgevoerd. Weliswaar is het risico op beschadigingen bij gestorte vloerverwarming (waarbij de vloerverwarming dieper in het cement ligt) kleiner dan bij gefreesde vloerverwarming (waarbij de vloerverwarming heel dicht onder de grindvloer ligt), maar zelfs dan vraagt het verwijderen van uw siergrindvloer om een behoedzame aanpak. Laat het verwijderen van uw siergrindvloer daarom over aan de specialisten van Ontruiming Service Wolter. Bij ons is het verwijderen van uw siergrindvloer in goede handen.

Kosten siergrindvloer verwijderen

De kosten voor het verwijderen van een siergrindvloer zijn grotendeels afhankelijk van de ondervloer waarop de siergrindvloer is aangebracht. Een siergrindvloer kan op vrijwel iedere ondervloer worden aangebracht. In principe is iedere verharde minerale ondervloer geschikt om een siergrindvloer aan te brengen (bijvoorbeeld zand-cementvloeren en tegelvloeren). Mits van tevoren uitgevlakt met een watervast verlijmd multiplex zijn zelfs houten vloeren geschikt als ondervloer om een siergrindvloer op aan te brengen. Ieder type ondervloer vraagt bij het verwijderen van een siergrindvloer om een eigen aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten!

Laminaat of gietvloer over uw grindvloer leggen

Bent u uitgekeken op uw siergrindvloer en wilt u daarom een nieuwe vloer? In veel gevallen is het niet per se noodzakelijk om uw siergrindvloer te verwijderen! Soms kunt u er ook gewoon laminaat of een gietvloer overheen leggen. Het is bij veel siergrindvloeren zelfs mogelijk om deze te verven, voor een compleet nieuwe look.  

Waarom uw siergrindvloer verwijderen met Wolter?

  • Altijd snel inzetbaar om uw siergrindvloer te verwijderen
  • Jarenlange ervaring met siergrindvloer verwijderen
  • Scherpe tarieven voor siergrindvloer verwijderen
  • Eigen professionele materialen voor siergrindvloer verwijderen
  • Geen grote containers voor uw deur

Hulp nodig bij een siergrindvloer?

Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van een siergrind vloer ? Neem telefonisch contact met ons op via 06-52649524. Wij kunnen daarop spoedig het nodige toelichten om gelijk voor u aan de slag te gaan.

Wij kunnen u altijd binnen 24 uur een prijsopgave aanbieden! Verwijderen van uw oude vloer binnen 7 dagen is mogelijk bij ons. Bel ons nu 06-52649524.

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5