Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Marmoleum vloer verwijderen

Marmoleum is een sterk en slijtvast natuurproduct, gemaakt van hars, kalksteen, jute, houtmeel en lijnolie. Dat maakt het zelf verwijderen van een marmoleum vloer tot een lastige, vrijwel onmogelijke klus. De lijm waarmee de jute door een stoffeerder aan de vloer wordt bevestigd is zo sterk hechtend dat er een zware, professionele machine voor nodig is om een marmoleum vloer goed te verwijderen.

Professionele tapijtstripper voor verwijderen van marmoleum vloer

Ontruiming Service Wolter beschikt over een speciale tapijtstripper waarmee wij moeiteloos uw marmoleum vloer kunnen verwijderen. Het verschil tussen deze tapijtstripper en de tapijtstrippers zoals die door bouwmarkten of verhuurbedrijven worden aangeboden, is dat onze tapijtstripper zwaar genoeg is voor het professioneel verwijderen van marmoleum. Tapijtstrippers die u bij verhuurbedrijven kunt huren zijn daar veel te licht voor. Bovendien is niet iedereen even ervaren in het gebruik van dergelijke machines. Bij Ontruiming Service Wolter verwijderen we dagelijks vloeren, waardoor wij met onze machine zeer efficiënt uw marmoleum kunnen verwijderen.

Uw vloer lijmvrij opleveren na het verwijderen van marmoleum

Na het verwijderen van uw marmoleum kan Ontruiming Service Wolter uw vloer desgewenst ook opschuren of lijmvrij opleveren. Ideaal voor de oplevering of wanneer u uw vloer wilt laten herstofferen. Ook het bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand is bij de ontruimers van Ontruiming Service Wolter in vertrouwde handen. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij uw woning of bedrijfspand efficiënt bezemschoon opleveren.

Particulier en zakelijk marmoleum verwijderen

Ontruiming Service Wolter werkt in opdracht van zowel particuliere als zakelijke klanten. Tot onze vaste klantenkring behoren veel stoffeerders, projectinrichters, woningbouwcoöperaties en vastgoedhandelaren. Ook voor wooncentra en zorgcentra verwijdert Ontruiming Service Wolter met enige regelmaat marmoleum.

Waarom marmoleum verwijderen met Ontruiming Service Wolter?

  • Altijd snel inzetbaar om marmoleum te verwijderen
  • Jarenlange ervaring met het verwijderen van marmoleum
  • Scherpe tarieven voor marmoleum verwijderen
  • Eigen professionele apparatuur voor marmoleum verwijderen
  • Particulier én zakelijk marmoleum verwijderen

Wat kost marmoleum verwijderen?

Door onze professionele apparatuur en jarenlange ervaring kunnen wij snel, efficiënt en voordelig marmoleum verwijderen. Vraag een geheel vrijblijvende offerte offerte aan voor een scherpe prijs voor het professioneel verwijderen van marmoleum!

 

Marmoleum vloer verwijderen, vraag een offerte aan!

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5