Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Gelijmd tapijt verwijderen

Wilt u gelijmd tapijt verwijderen? Zelf gelijmd tapijt verwijderen is een hele klus. Laat daarom uw gelijmd tapijt verwijderen door Vloer verwijderen Wolter! Vloer verwijderen Wolter is een onderdeel van Ontruiming Service Wolter en al jaren gespecialiseerd in het professioneel en betaalbaar verwijderen van gelijmd tapijt in heel Nederland.

Tapijt verwijderen met een machine

Ontruiming Service Wolter beschikt niet alleen over jarenlange ervaring en vakkennis om uw gelijmd tapijt te verwijderen, maar ook over de juiste apparatuur. Met onze speciale tapijtstripper voor het verwijderen van gelijmd tapijt bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Bovendien kunnen we dankzij onze machine zeer vlot en efficiënt uw gelijmd tapijt verwijderen, uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wilt u ook goedkoop uw gelijmd tapijt laten verwijderen? Neem voor het verwijderen van uw vloer contact op met Wolter voor een geheel vrijblijvende offerte en ontdek onze scherpe prijs voor het verwijderen van uw gelijmd tapijt!

Gelijmd tapijt verwijderen van een betonvloer

Gelijmd tapijt wordt het meest toegepast als vloerbedekking op een betonvloer, bijvoorbeeld in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Krijgt u een nieuwe vloer en wilt u het huidige gelijmd tapijt verwijderen van de betonvloer? Met onze ervaring en apparatuur kan Ontruiming Service Wolter professioneel gelijmd tapijt verwijderen van uw betonvloer.

Gelijmd tapijt verwijderen van een trap

Gelijmd tapijt kan als vloerbedekking op de betonvloer in uw woonkamer liggen, maar er zijn ook trappen die zijn bekleed met gelijmd tapijt. Wilt u gelijmd tapijt verwijderen van uw trap? Ook dan bent u bij Ontruiming Service Wolter aan het goede adres.

 

Tapijt verwijderen hele klus dankzij lijm

Dat gelijmd tapijt verwijderen een hele klus is, is vooral inherent aan de lijm waarmee het tapijt aan uw betonvloer of trap is bevestigd. Deze lijm is doorgaans zeer sterk, om er zeker van te zijn dat het tapijt goed op z’n plek blijft liggen. Dankzij de kracht van deze lijm is gelijmd tapijt verwijderen ook zo’n inspannende bezigheid. Doordat lijmresten vaak achterblijven, is het bijna onmogelijk om een glad eindresultaat te bereiken wanneer je zelf gelijmd tapijt gaat verwijderen. Met onze professionele schuurmachine kunnen wij uw vloer opschuren, zodat ook de laatste lijmresten verdwijnen en uw vloer meteen klaar is voor oplevering en / of stoffering.

Wat gaat gelijmd tapijt verwijderen kosten?

Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten. Ontruiming Service Wolter maakt namelijk gebruik van professionele machines om gelijmd tapijt te verwijderen. Met deze machines kunnen we gelijmd tapijt zeer snel verwijderen, waardoor we in een kort tijdsbestek een perfect eindresultaat realiseren. Anderen hebben vaak veel meer tijd nodig voor hetzelfde resultaat en daarom vallen de kosten voor gelijmd tapijt verwijderen bij ons veel lager uit. Benieuwd waar u qua kosten op moet rekenen als u gelijmd tapijt laat verwijderen door Ontruiming Service Wolter? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom gelijmd tapijt verwijderen met Wolter?

  • Altijd snel inzetbaar om uw gelijmd tapijt te verwijderen
  • Jarenlange ervaring met gelijmd tapijt verwijderen
  • Scherpe tarieven voor gelijmd tapijt verwijderen
  • Eigen professionele materialen voor gelijmd tapijt verwijderen
  • Geen grote containers voor uw deur
  • Gelijmd tapijt verwijderen voor particulieren én bedrijven

Vloerbedekking laten verwijderen door Wolter?

Wilt u professioneel, snel en betaalbaar uw vloerbedekking laten verwijderen? Welk type vloerbedekking u ook wilt laten verwijderen, maak gebruik van de jarenlange ervaring van Ontruiming Service Wolter voor een geweldig resultaat! Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het laten verwijderen van uw vloerbedekking.

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5