Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Vloer laten verwijderen

Wilt u uw vloer verwijderen? Laat uw vloerverwijdering realiseren door Vloeren service Wolter! Vloeren service Wolter is een onderdeel van Ontruiming Service Wolter en al jaren gespecialiseerd in het betaalbaar en vakkundig verwijderen van vloeren in heel Nederland.

Goedkoop uw vloer verwijderen

Vloeren service Wolter beschikt over de juiste gereedschappen. Onze benodigde vakkennis en jarenlange ervaring om alle gangbare soorten vloer te verwijderen. (o.a. tegelvloer, marmoleum, houten vloer en vloerbedekking). Hierdoor kunnen we bij Vloeren service Wolter vlot en efficiënt vloeren verwijderen. Vanzelfsprekend zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wilt u ook goedkoop uw vloer laten verwijderen? En bent u benieuwd naar de lage kosten voor het professioneel laten verwijderen van uw vloer? Neem contact op met Vloer verwijderen Wolter voor een geheel vrijblijvende offerte en ontdek onze scherpe prijs voor het verwijderen van uw vloer!

Alle gangbare soorten vloer verwijderen

Vloer verwijderen Wolter kan alle gangbare soorten vloeren verwijderen. Een selectie van de soorten vloeren die wij verwijderen:

Uw vloer laten schuren voor een nieuwe vloer

Krijgt u binnenkort een nieuwe vloer? Vloeren service Wolter beschikt ook over de juiste gereedschappen om uw vloer vlot en vakkundig te schuren. Zodat uw stoffeerder gelijk uw nieuwe vloer kan leggen. Steeds meer woningcoöperaties eisen dit zelfs, en daarom komen we hier bij Vloeren service Wolter graag in tegemoet. Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor het schuren van uw vloer? Neem dan gerust contact op met Vloer verwijderen Wolter.

 

Wilt u zelf uw tegelvloer verwijderen?

Overweegt u om zelf uw tegelvloer te verwijderen? De ervaring leert dat mensen die dat ook hebben geprobeerd doorgaans van een koude kermis thuiskomen. Vaak verkijken zij zich op de tijd en moeite die het kost om zelf een tegelvloer te verwijderen. Dit komt omdat ze niet over het juiste materiaal en de juiste kennis beschikken. Vloeren service Wolter biedt u graag de helpende hand. Wij jaren gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van tegelvloeren. Bel of mail  voor een geheel vrijblijvende offerte voor het professioneel verwijderen van uw tegelvloer en een egaal resultaat!

Uw tegelvloer verwijderen met vloerverwarming

Wilt u uw tegelvloer verwijderen als daar vloerverwarming onder ligt? Dan loopt u het risico dat u uw vloerverwarming beschadigt. De kosten voor het herstellen van schade aan uw vloerverwarming liegen er niet om. Loop daarom geen onnodig risico en laat uw tegelvloer vakkundig verwijderen door ons. Neem voor een geheel vrijblijvende offerte voor het vakkundig verwijderen van uw tegelvloer gerust contact op met Vloeren service Wolter!

Plavuizen verwijderen en beton egaliseren

Wilt u uw plavuizen verwijderen en de betonvloer egaliseren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de juiste materialen om uw plavuizen te verwijderen en het beton te egaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over de juiste vakkennis om plavuizen vlot te verwijderen en de betonvloer strak te egaliseren. Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor het professioneel verwijderen van uw plavuizen ? Neem gerust contact op met ons!

Waarom Vloer verwijderen Wolter?

  • Altijd snel inzetbaar om uw vloer te verwijderen
  • Jarenlange ervaring met vloeren verwijderen
  • Scherpe tarieven voor vloeren verwijderen
  • Eigen professionele materialen voor vloeren verwijderen
  • Geen grote containers voor uw deur

Vloer verwijderen, schuren of egaliseren? Vraag een offerte aan!

Wilt u uw vloer vlot, professioneel en betaalbaar laten verwijderen, schuren of egaliseren? Maak gebruik van de jarenlange ervaring van Vloer verwijderen Wolter voor een perfect resultaat! Neem contact op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

 

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5