Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

VLOEREN LATEN VERWIJDEREN OF EGALISEREN

Vloeren laten verwijderen of egaliseren

Datum: 14 november 2017 - Auteur: Frank Wolter

Een vloer laten verwijderen of egaliseren

Vloeren service Wolter is gespecialiseerd in het verwijderen en egaliseren van alle voorkomende vloeren. Wij hebben ons ondernemen opgesplitst in 2 specifieke sectoren.

Bij onze vloeren service werken enkel vakmensen met jaren ervaring in het verwijderen van vloeren en het vakkundige egaliseren ervan.

Onder alle voorkomende vloeren bedoelen wij ook echt alle vloeren.

Hieronder vindt u een voorbeeld van welke vloeren wij dagelijks verwijderen:

PARKET GELIJMD OF GESPIJKERD LATEN VERWIJDEREN

Parket gelijmd en gespijkerd op spaanplaat kan alleen verwijderd worden met zwaar specialistisch materiaal. Dit type vloer wordt gelegd voor het leven, parketleggers zijn dan ook echt niet zuinig met lijm en spijkers. Wij kunnen voor u deze vloeren, snel, professioneel voor een eerlijk prijs verwijderen. Wij beschikken dan ook over het gereedschap en vakmanschap om deze tijdrovende klus voor u te realiseren in een korte periode. Zo kunnen wij gelijmd parket verwijderen van een oppervlakte van 100 m2 in 1 dag.

GELIJMD TAPIJT VERWIJDEREN VAN EEN BETONVLOER

Gelijmd tapijt wordt het meest toegepast als vloerbedekking op een betonvloer, bijvoorbeeld in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Krijgt u een nieuwe vloer en wilt u het huidige gelijmd tapijt verwijderen van de betonvloer? Met onze ervaring en apparatuur kan Vloeren Service Wolter professioneel gelijmd tapijt verwijderen van uw betonvloer.

SIERGRINDVLOER ERUIT HALEN

Regelmatig wordt de hulp van Vloeren Service Wolter ingeroepen door mensen die eerst zelf hebben geprobeerd om hun siergrindvloer te verwijderen en er vervolgens achter zijn gekomen dat het haast onbegonnen werk is om zelf een siergrindvloer eruit te halen. Zelf een siergrindvloer verwijderen kost allereerst heel veel inspanning. Daarnaast loopt u met het zelf verwijderen van uw siergrindvloer ook een groot risico op beschadiging van uw ondervloer of kostbare schade aan muren, ramen, uw keuken of antieke boekenkast, als gevolg van opspattend grind dat alle kanten op vliegt.  Niet wanneer u kiest voor onze vakmanschap bij het verwijderen van een siergrind vloer.

RUBBER VLOER VERWIJDEREN

Rubber vloer verwijderen is lastig. Tenminste als u niet beschikt over de nodige machines die hiervoor nodig zijn. Een rubber vloer is een sterke elastische vloer, meestal worden deze gebruik in een sporthal. Er zijn dan ook diverse rubber / sport vloeren. Doordat deze vloeren gebruikt worden voor sporten moeten deze de belasting van gewrichten kunnen ondersteunen. Een rubber vloer wordt door de stoffeerder met sterk hechtende lijm bevestigd op de vloer, vandaar dat er een zware machine voor nodig is. Wij verwijderen deze vloeren met onze ride on pro!

Wilt u weten welke vloeren wij nog meet voor u kunnen verwijderen ?

Kijkt u gerust op onze website

 

 

Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

9.2 van 10