Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de situatie kunnen wij een prijs voor u bepalen dus dit is niet op voorhand vast te stellen. Woningontruiming Wolter komt vrijblijvend bij u langs om een offerte op te maken. Verschillende factoren hebben invloed op de uiteindelijke prijs.
Dan moet u denken aan de volgende punten.

  • Woon situatie bijv, lift aanwezig bereikbaarheid
  • Oppervlakte aantal kamers
  • Is de vloerbedekking gelijmd of los gelegd.
  • De staat van de inboedel die u aan te bieden heeft.
  • De herstel werkzaamheden.

Komen jullie ook bij ons in de regio?

Ja werken in geheel Nederland snel en flexibel door onze landelijke dekking.

Hoe kan ik jullie bereiken:

Telefonisch op 0652649524, of via de website of email.

Op welk termijn kunt u beginnen?

Vaak op korte termijn mogelijk.

 
U kunt 24 u per dag een offerte aanvragen en dan kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. Offerte is altijd GRATIS vrijblijvend aan te vragen. ( 24/7)

Wat moet ik zelf doen?

Alles wat u zelf wilt behouden/weggeven dient van te voren uit de woning te zijn gehaald, of door ons te laten verhuizen als dit overlegt is. Verder hoeft u niets te doen en werken wij volgens afspraak. Ook hoeft u niet aanwezig te zijn bij de ontruiming.

Wat doen jullie niet?

Veel is mogelijk in overleg ook als de woning is verwaarloosd of gebruikt is voor andere doeleinde ook kan het zijn dat het  belast is met ongedierte in dit geval zullen we eerst de ongedierte bestrijden voordat we beginnen aan de ontruiming.

Hertellen en schoonmaken?

Wij doen standaard de woning/ruimte bezemschoon opleveren. Er kunnen natuurlijk situaties zijn waar meer schoonmaak werkzaamheden zijn dit doen wij dan in overleg. Kleine herstel werkzaam heden zijn altijd bespreekbaar.

Kunnen jullie het afhandelen met de woningbouwvereniging?

Dat is mogelijk, zeker als de opdrachtgever op grote afstand van de te ontruimen woning verblijft is het handig om van deze service gebruik te maken. Woningontruiming Wolter is bij de voor inspectie aanwezig en na de ontruiming regelen wij ook de eind inspectie en leveren wij de sleutel voor u in.

Kunnen jullie ook alleen de (gelijmde) vloerbedekking verwijderen?

Ja hiervoor kunt u ons ook inschakelen, voor alle soorten vloeren gelijmd of niet gelijmd .

 
Vraag vandaag nog een mes scherpe offerte aan!

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5