Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Woning verkoop klaar

Uw woning verkoopklaar maken zonder zorgen

Datum: 23 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Tijd voor iets nieuws? Uw huis verkocht en al op weg naar uw nieuwe stek! Of is het tijd om juist iets af te sluiten? En moet u een huis verkopen van een dierbare. Voor iedereen in elke situatie doet het toch iets wanneer alle meubels het huis uit moeten. Ontruiming Service Wolter helpt u graag bij het verkoop-klaar maken van de woning.

Laat uw woning leeg opleveren

Zit u met een woning die u leeg moet opleveren? Leeg opleveren betekent een huis zonder meubels, accessoires, vloerbedekking of laminaat, behang, gordijnen en gordijnenrails. Een leeg huis heeft geen lampen meer, hebben geen gaten meer in de muur of tapijt op de trap. Kasten, planken, keukens en badkamers halen wij er compleet uit. Als u een tuin heeft, moet deze helemaal opgeknapt worden of zelfs leeggehaald.

Oude woning vakkundig laten ontruimen

Heeft u uw huis verkocht? In uw nieuwe stekje helemaal opnieuw beginnen met een nieuwe inboedel, maar u heeft geen idee wat u met het oude spul moet? Als u ons belt, weten wij wel raad met uw inboedel. Ontruiming Service Wolter, zoals de naam al zegt, haalt uw huis helemaal leeg, dat kan helpen bij het eerder verkopen van uw huis. Let wel op dat u de spullen die u wilt bewaren goed met ons bespreekt of de te bewaren spullen al verhuist naar uw nieuwe woning.

Hulp bij woningontruiming na overlijden

Het spijt ons dat een dierbare is overleden, graag zijn we er dan ook voor u wanneer de woning ontruimd moet worden. Het overlijden van een dierbare vraagt om veel regelwerk. En dan ook nog het huis erbij. Compleet met inboedel. Wanneer u ons belt, zullen wij u een deel besparen. Zo ruimen wij de inboedel op en slaan wij deze, wanneer gewenst, tijdelijk op. Let wel op dat u duidelijk benoemt welke spullen u wilt bewaren of neem ze alvast mee naar uw eigen huis. Zo kunnen wij ook niets verkeerds doen met uw dierbare spullen.

Vakkundig uw woning verkoopklaar maken

Ook zullen wij het huis zo opknappen dat de woning weer makkelijk verkoopbaar is. In het geval dat de overledene langer in het huis heeft gelegen, zorgen wij ook voor een speciale ontsmetting en een grote schoonmaak. Geurbestrijders hebben wij ook. Wanneer u woningontruimer Wolter vertelt wat er moet gebeuren, doen wij de rest. Hopelijk kunt u de nare situatie dan snel afsluiten.

Alleen de vloer nog verwijderen?

Kijk dan eens op onze hiervoor ingerichte website.

Hulp nodig bij een woningontruiming?

U kunt zodoende een aanvraag bij ons doen en aangeven wat u zelf wilt doen en wat voor werkzaamheden u graag uit handen geeft. Naar aanleiding van uw wensen stellen we een offerte op. Benieuwd? Neem contact met ons op! Dan komt u gauw te weten wat de kosten zijn van een woningontruiming.

Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

9.2 van 10