Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Systeemwanden verwijderen

Wilt u systeemwanden verwijderen? Ontruiming Service Wolter regelt het graag voor u! Wij zijn al jarenlang dé totaalpartner voor het snel, professioneel en betaalbaar ontruimen van woningen en bedrijven. Naast vloeren en verlaagde (systeem)plafonds kunnen wij ook uw systeemwanden verwijderen.

In welke gebouwen verwijderen wij zoal systeemwanden?

Systeemwanden komen in de meest uiteenlopende gebouwen voor. Naast kantoren en winkels worden systeemwanden ook toegepast in bijvoorbeeld supermarkten, ateliers, scholen, studio’s en diverse andere bedrijfsruimten. Ontruiming Service Wolter kan in ieder gebouw snel en professioneel systeemwanden verwijderen.

Wij verwijderen uw systeemwanden zorgvuldig

Systeemwanden worden vaak rigoureus gesloopt, met als gevolg dat u als opdrachtgever met extra schade achterblijft. Ontruiming Service Wolter bespaart u dat liever. Hoewel wij systeemwanden snel kunnen verwijderen, verzekeren wij u ervan dat wij uw systeemwanden wel zorgvuldig verwijderen en stroompunten vakkundig afkoppelen. Wij vinden immers dat de snelheid niet ten koste mag gaan van de kwaliteit.

Ook vloeren verwijderen door Ontruiming Service Wolter

Ontruiming Service Wolter is uw totaalpartner als het gaat om het ontruimen van woningen en bedrijven. Dat betekent dat Ontruiming Service Wolter naast systeemwanden ook andere elementen uit uw woning of bedrijfspand kan verwijderen. Wilt u bijvoorbeeld uw vloer verwijderen? Ook daarmee is Ontruiming Service Wolter u graag van dienst. Van houten vloer tot vinyl en van marmoleum tot tapijt en vloerbedekking: met professioneel gereedschap kunnen we iedere vloer snel en vakkundig verwijderen. Bovendien kunnen wij uw vloer opschuren en stoffeerklaar opleveren.

Als wij uw systeemwanden verwijderen, nemen we de rommel gelijk mee

Bij Ontruiming Service Wolter hoeft u er niet bang voor te zijn dat u na het verwijderen van uw systeemwanden met de rommel blijft zitten. Ontruiming Service Wolter kan het restmateriaal namelijk gewoon in eigen beheer afvoeren, waardoor wij niet afhankelijk zijn van een afvalverwerker. Bovendien hoeven wij hierdoor in binnensteden geen ontheffing voor een container te vragen bij de gemeente. Als wij vertrekken, is alle rommel ook weg.

Waarom uw systeemwanden laten verwijderen door Ontruiming Service Wolter?

Systeemwanden laten verwijderen door Ontruiming Service Wolter heeft diverse voordelen. Naast onze professionele werkwijze en de uitstekende afleverkwaliteit heeft u vanaf het eerste contact tot aan de oplevering één aanspreekpunt. Duidelijke, heldere communicatie staan bij ons immers hoog in het vaandel. Wij kunnen u in heel Nederland van dienst zijn en ook in de omliggende buurlanden ontzorgen wij u graag.

 
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, bel ons (06-52649524) of vraag een offerte aan. Vergeet daarbij niet aan te geven of uw systeemwanden enkel- of dubbelwandig zijn.

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5