Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Overige diensten

Ontruiming Service Wolter bied u de dienstverlening aan in de grootste zin van het woord, alle voor komende werkzaamheden voor een bezemschone woningontruiming of bedrijfspand. Een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van huisraad en alle soorten vloerbedekking. Wij beschikken over al het nodige gereedschap om deze werkzaamheden snel, efficiënt en betaalbaar uit te voeren voor u. Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. We hebben niet alleen het juiste gereedschap en de ervaring, Ontruiming Service Wolter heeft  met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche. Wanneer kunnen wij u van dienst zijn:

  • Boedeloplossing en de woning bezemschoon opleveren
  • Vloerbedekking verwijderen oa, tapijt, parket, marmoleum, linoleum, plavuizen etc
  • Behang verwijderen en waar nodig muren of plafond sausen
  • Inboedels deels opkopen voor een eerlijke handelsprijs
  • Vervuilde woning ontruimen en schoonmaken

Woningontruimer en vloer specialist

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer Specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Ontruiming Service Wolter heeft haar medewerkers op diverse plaatsen van Nederland gevestigd, op deze wijze kunnen wij werken zonder voorrijkosten, tevens maken wij ( bijna )nooit gebruik van dure afval containers. Wij beschikken immers over  een eigen vrachtwagens met een capaciteit van 7,5 ton.

Woningontruimer en vloer specialist

Ontruiming Service Wolter en haar medewerkers zijn discreet, en bieden de maximale privacy onder andere nette werk kleding zonder reclame, tevens ook reclame vrije bedrijf voertuigen. Uw privacy hebben wij hoger in het vaandel dan reclame maken voor ons, immers is een tevreden kant altijd nog de beste reclame! Bij woningontruiming en vloer verwijdering werken voor diverse particulieren, bewindvoerders, zorginstellingen, notarissen, instellingen voor de geestelijke gezondheid zorg, deurwaarders, makelaars en woningbouw coöperaties, stoffeerder en project (ontwikkelaars ) Ontruiming Service Wolter uiteraard voor de woningontruiming Specialist die een tevredenheid garantie waarborgt te herkennen aan het logo.
Veel ontruimer ’s doen zich voor als Specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

Mocht u meerdere prijsopgaven aanvragen adviseren wij onze opdrachtgevers ons als laatste in te plannen, immers bieden wij u een mes scherp tarief voor de hoogste kwaliteit waar onze collega’s in vele gevallen niet mee kunnen bedingen!

Ontruiming Service Wolter heeft  meerdere websites, wij zijn immers een dienst verlenend bedrijf in het geheel casco schone opleveren van woningen en bedrijfspanden. Tevens gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vloeren.

Ontruiming Service Wolter werkt in diverse plaatsen

Ontruiming Service Wolter werkt niet alleen in grote plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Breda, Nijmegen of Zwolle. Ook in plaatsen als Meppel, Heerde of Heerenveen komen wij regelmatig. Ons werkgebied beslaat dan ook heel Nederland.

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5