Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op 06 526 49 524

Huis leeghalen na een scheiding

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Wanneer u in scheiding ligt moeten er veel praktische zaken geregeld worden terwijl er veel emoties door u heen gaan. Zo kan het zijn dat het aan komt op een woningontruiming, maar uw hoofd er totaal niet naar staat. Woningontruiming Wolter staat dan graag voor u klaar om uw huis weer klaar voor de verkoop te maken.

Scheiden en nu?

Gescheiden, wat nu? Wanneer u bent gescheiden moeten er nog veel zaken worden geregeld terwijl emoties hoog kunnen oplopen. Woningontruiming Wolters begrijpt dat. Zo zijn er veel zaken waar u toch nog eens extra naar moet kijken. Zo kunt u nog eens naar uw nalatenschap kijken om te zien waar welke bezittingen of schulden heen gaan. U moet financiële zaken regelen als het betalen van alimentatie. Afspraken vastleggen om uw inboedel te verdelen of een ouderschapsplan maken om te kijken welke spullen er naar uw woning moet en welke naar die van uw ex.

Ouderschapsplan

Het ouderschapsplan houdt in dat er duidelijke afspraken gemaakt worden omtrent de opvoeding van uw kind, maar ook staat er in het plan hoe jullie elkaar op de hoogte houden van belangrijke informatie en de financiën (alimentatie). Denkt u dan wel aan welke spulletjes er naar uw nieuwe huis moeten en welke spullen van uw kind het beste naar uw ex-partner kunnen verhuizen? Wanneer uw kind alleen in het weekend bij u is, zullen er minder spulletjes van uw kind bij u in uw nieuwe huis komen dan bij uw ex-partner thuis. Zorg dus voor goede inboedelverdeling en wij zorgen ervoor dat de rest ontruimd wordt.

Scheiden van tafel en bed

U heeft samen met uw partner besloten om gescheiden te leven. U gaat naar een ander huis en uw partner ook. Voor de wet niet gescheiden, maar er moeten nu wel hele duidelijke afspraken gemaakt worden om uw bezittingen te verdelen. Wanneer u dat goed geregeld heeft, zullen wij uw huidige huis op de juiste manier ontruimen.

Maakt u duidelijke afspraken, dan doet woningontruiming Wolters wat u wenst omtrent het leeghalen van uw huidige woning.

Hulp nodig bij de woningontruiming?

Heeft u hulp nodig bij de woningontruiming? Voor contact kunt u het beste telefonisch contact (06-52649524) met ons opnemen. Wij kunnen daarop het nodige toelichten om gelijk voor u aan de slag te gaan. Wij kunnen u altijd binnen 24 uur een prijsopgave aanbieden! Ontruimen binnen 7 dagen is mogelijk bij ons. Bel ons nu 06-52649524.

Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

9.2 van 10