Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Help! Woningontruiming met spoed…

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

U heeft te horen gekregen dat de woning van uw vader ontruimd moet worden, of de woning van uw broer of misschien zelfs uw eigen huis. Dat moet ook nog eens binnen een zeer korte termijn gebeuren. Dat is iets waar u waarschijnlijk niet naar uitkijkt. Gelukkig kan Woningontruimingcentrale veel voor uw betekenen.

Redenen woningontruiming

Er zijn verschillende redenen waardoor woningen plots ontruimd moeten worden. Misschien is uw vader of moeder naar een verpleeghuis overgeplaatst of moet een familielid voor een langere periode naar een kliniek of instelling. Het is nooit leuk om dan binnen korte termijn een woning te moeten ontruimen. Een woningontruiming na het overlijden van een dierbare is ook geen klus waar men naar uitkijkt. Net als het ontruimen van de woning na het verliezen van een rechtszaak. De verhuurder wil zo snel mogelijk nieuwe huurders en zal de woning snel ontruimd willen hebben.

Woningontruiming laten doen

Gelukkig kun je het ontruimen van een woning ook aan Ontruiming Service Wolter overlaten. We kunnen een woning gedeeltelijk voor u ontruimen of compleet. We kunnen ook andere taken uit handen nemen, zoals het sauzen van de muren, het repareren van loszittende leuningen of het verwijderen van het laminaat. Weet u niet wat u met de inboedel aanmoet? Dan kunt u zelfs de inboedel compleet of gedeeltelijk door ons laten opkopen. We kunnen ook voor u naar het grof vuil rijden of spullen achterlaten bij een recycle punt of kringloopwinkel. Wij doen alles wat u van ons vraagt en nemen u graag werk uit handen, zodat u niet alles alleen hoeft te doen. Juist omdat een woningontruiming meestal al vervelend genoeg is. Moet de vaart erin vanwege een spoedontruiming? Dan werken we snel doch zorgvuldig.

Kosten woningontruiming

De kosten van een woningontruiming kunnen nogal uiteenlopen. Het ligt eraan wat wij allemaal voor u doen. De kosten zijn anders als u alles aan ons overlaat dan als wij alleen helpen met het leegruimen van de kamers. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze rayonmedewerker uit de buurt neemt dan spoedig contact met u op, zodat u zo gauw mogelijk weet waar u aan toe bent en zodat u met spoed kunt starten met de woningontruiming.

Wilt u meer weten over een woningontruiming met spoed?

Voor een woningontruiming met spoed kunt u het beste zo spoedig mogelijk telefonisch contact (06-52649524) met ons opnemen. Wij kunnen daarop spoedig het nodige toelichten om gelijk voor u aan de slag te gaan. Wij kunnen u altijd binnen 24 uur een prijsopgave aanbieden! Ontruimen binnen 7 dagen is mogelijk bij ons. Bel ons nu 06-52649524.

Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

9.2 van 10