Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Vloeren laten verwijderen of egaliseren

Vloeren laten verwijderen of egaliseren

Datum: 14 november 2017 - Auteur: Frank Wolter

Een vloer laten verwijderen of egaliseren Vloeren service Wolter is gespecialiseerd in het verwijderen en egaliseren van alle voorkomende vloeren. Wij hebben ons ondernemen opgesplitst in 2 specifieke sectoren. Bij onze vloeren service werken enkel vakmensen met jaren ervaring in het verwijderen van vloeren en het vakkundige egaliseren ervan. Onder alle voorkomende vloeren bedoelen wij …

Uw woning verkoopklaar maken zonder zorgen

Uw woning verkoopklaar maken zonder zorgen

Datum: 23 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Tijd voor iets nieuws? Uw huis verkocht en al op weg naar uw nieuwe stek! Of is het tijd om juist iets af te sluiten? En moet u een huis verkopen van een dierbare. Voor iedereen in elke situatie doet het toch iets wanneer alle meubels het huis uit moeten. Ontruiming Service Wolter helpt u graag …

Een aantal tips om een huisuitzetting te voorkomen

Een aantal tips om een huisuitzetting te voorkomen

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Heeft u financiële problemen? Laat het dan niet zo ver komen dat uw huis ontruimd moet worden. Wij geven u enkele tips om ontruiming van uw woning te voorkomen.

Kosten woningontruiming na overlijden, 10 aspecten die de kosten beïnvloeden

Kosten woningontruiming na overlijden, 10 aspecten die de kosten beïnvloeden

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Een familielid of goede kennis is overleden. Dat is nooit leuk. U moet iemand missen, terwijl u dat helemaal niet wilt. Of misschien kende u het familielid helemaal niet zo goed, maar heeft hij of zij flink wat schulden achtergelaten. Een onaangename verrassing… Hoe dan ook heeft u weinig zin in de ontruiming van de …

Voordelen van Ontruiming Service Wolter ten opzichte van een kringloopwinkel

Voordelen van Ontruiming Service Wolter ten opzichte van een kringloopwinkel

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Moet u uw woning laten ontruimen? Dan zit u er niet op te wachten om veel geld te betalen voor het leeghalen van uw huis. In zo’n situatie is het heel verleidelijk om een kringloopwinkel in te schakelen. Kringloopwinkels schermen immers met lage prijzen voor het ontruimen van woningen, maar wees op uw hoede: vaak blijkt goedkoop uiteindelijk duurkoop en …

Brief ontvangen voor woningontruiming, wat nu?

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Heeft de rechtbank de bestaande huurovereenkomst tussen u en uw verhuurder ontbonden? En u veroordeeld tot ontruiming van uw woning? Dan is het mogelijk dat u een brief ontvangt of ontvangen heeft van de deurwaarder.

Ontruiming sociale huurwoning

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Woont u in een sociale huurwoning en moet u door omstandigheden uw huurhuis verlaten? Woningontruimer Wolter staat helpt u bij het leeghalen van de woning. De woning kan dan zonder problemen opgeleverd worden aan de verhuurder, zodat het weer aan iemand anders verhuurd kan worden.

10 misverstanden woningontruiming

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Denkt u er aan ons in te schakelen om uw woning te ontruimen, maar houdt íéts u toch tegen? Op deze pagina nemen we uw twijfels weg door 10 misverstanden te bespreken.

De procedure van een woningontruiming

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Woningontruiming Wolter is een landelijk opererend ontruimingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. ‪Onze doelstelling is de opdrachtgever volledig te ontzorgen door een woning of pand binnen 24 uur te ontruimen en bezemschoon op te leveren. Werkwijze woningontruiming Om een ontruiming van offerte tot oplevering af te handelen, hanteren wij de volgende werkwijze: …

Woning ontruimen en bezemschoon achterlaten

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Er zijn verschillende redenen om een woningontruiming te doen. Ontruiming Service Wolter helpt u graag een handje. Het leeghalen van een huis kan emotioneel een zware klus zijn. Maar ook fysiek vergt het ontruimen van een woning veel energie. Sjouwen, uitzoeken, opruimen, naar de stort rijden of naar de kringloop. Ontruiming Service Wolter kan dit allemaal voor u uit …

25 jaar ervaring

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. Ontruiming Service Wolter heeft met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

Scherpe prijzen

Ontruiming Service Wolter is met zekerheid de enige woningontruimer en vloer specialist die zoveel ervaring en zo een uitgebreid totaalconcept kan bieden aan haar klanten tegen een zeer scherp tarief.

Erkende ontruimer

Veel ontruimer ’s doen zich voor als specialist in woning ontruimen, enkel weinigen voldoen aan alle eisen en mogen daarom het logo voeren.
Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

Ontruimingservice Wolter Paasloregel 30, Willemsoord 0652649524
4.5 van 5