Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 op  085-401 3973

Een aantal tips om een huisuitzetting te voorkomen

Datum: 14 december 2016 - Auteur: Frank Wolter

Heeft u financiële problemen? Laat het dan niet zo ver komen dat uw huis ontruimd moet worden. Wij geven u enkele tips om ontruiming van uw woning te voorkomen.

Een regeling bij huurachterstand

U heeft financiële problemen, dat er weer voor zorgt dat u de huur niet op tijd kan betalen. Bij het vroegtijdig opmerken van financiële problemen, kunt u een budgetcoach inschakelen of een stichting om hulp vragen om inzicht en overzicht te krijgen in uw financiën. Wanneer u een huurachterstand hebt, kan het zijn dat na enkele maanden de verhuurder een proces aangaat om het huurcontract te ontbinden en u uw huis uit te zetten. Voorkom huisuitzetting bij huurachterstand door vanaf het begin open en eerlijk te zijn tegen de verhuurder. Bij begrip zullen jullie samen tot een oplossing kunnen komen en een betalingsregeling opstellen. Werkt dit niet? Dan kan de verhuurder een deurwaarder inschakelen om bij u langs te komen.

Tegengaan van woningontruiming

De verhuurder heeft een deurwaarder ingeschakeld. Dit betekent dat er een gerechtelijk proces geopend is. De deurwaarder kan uiteindelijk bij u langskomen om u uw huis uit te zetten. Laat het niet zo ver komen en neem zo snel mogelijk contact op met de deurwaarder. U kunt proberen een regeling met de deurwaarder te treffen. U kunt proberen alsnog het te betalen bedrag af te lossen. Of vraag naar een instelling waarbij u terecht kunt om inzicht in financiën te krijgen of vraag schuldhulpverlening aan.  Een paar stappen die u helpen uit het financiële dal te klimmen. Lukt dit, zullen er een hoop kosten bespaard blijven en zou u mogelijke woningontruiming tegen gaan.

Advocaat inschakelen bij uithuiszetting

Is het al zover dat de rechter heeft uitgesproken dat er ontruiming plaats gaat vinden? Dan kunt u ook een advocaat inschakelen om u te verzetten. Het kan zijn dat de ontruimingsdatum nog niet bekend is, dan zijn er nog enkele mogelijkheden: u aanmelden bij schuldhulpverlening, u kunt een fonds vragen om hulp door middel van bijvoorbeeld een gift. U kunt een andere woonruimte zoeken, maar ook via de advocaat een moratorium aanvragen bij de rechtbank. Een moratorium aanvragen heeft het doel dat u uitstel krijgt van woningontruiming. Het kan ook zijn dat de ontruimingsdatum al wel bekend is, dan zijn bovenstaande tips ook van toepassing. Mocht de ontruiming op heel korte termijn gepland staan, kan de advocaat een kort geding starten en zo vragen om uitstel. Soms komt het dan voor dat van uitstel afstel komt, omdat er toch een overeenkomst getroffen is.

Woningontruiming door Ontruiming Service Wolter?

Wanneer niets heeft geholpen en u toch echt uw huidige woning moet verlaten, regel dan zelf de woningontruiming. Dit scheelt veel geld. U kunt hulp vragen aan uw vrienden, familie en kennissen voor opslag of tijdelijke woonruimte. Mocht u uw woning professioneel willen laten ontruimen, ontzorgen wij van Woningontruiming Wolter u op dat gebied, u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Petra van der heijden

“Onze woning moest binnen 7 dagen leeg geruimd worden en in oude staat voor de oplevering bij de woning bouw. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de oplevering zijn wij begeleid door Ontruiming Service Wolter. De woning is keurig leeg…”

Robert

“Ondervloer van spaanplaat moest eruit”

Jan Evertsen

“Onze ervaring is positief en wij kunnen Frank en zijn medewerkers adviseren als een ervaren ploeg. Ze weten precies wat ze moeten doen en overleg is duidelijk.”

Gezondheid zorg regio west

“Door mijn werk in de gezondheid zorg komen we geregeld in aanraking met zwaar vervuilde woningen. Wij hebben diverse ontruimers al aan het werk gehad echter de service van dit ondernemen gaat verder. Ze regelen voor en na inspectie en…”

A en p project

“Wij laten met regelmaat vloerbedekking verwijderen door Ontruiming Service Wolter. Het is een fijne communicatie met vakmanschap ervaring en het enthousiasme zo worden de opdrachten dan ook uitgevoerd. Een ondernemen die meedenkt na de best mogelijke oplossing hanteren goede tarieven.…”

Anoniem

“Wij hebben goede ervaring met Ontruiming service Wolter. We hebben gekozen voor een totale ontruiming inclusief inboedel overname die voor een nette prijs in mindering is gebracht. Toen de vloerbedekking eruit is gehaald bleek dat er lijmresten op de vloer…”

Erfgenaam van appartement in Ede

“Uitstekend. Ontruiming ging heel goed spullen krijgen tweede kans of gaan naar milieustraat . Verwijderen vloerdekking ging superhandig en snel.”

Anoniem

“Professioneel bedrijf snel reactie op verzoeken redelijke prijzen correcte afhandeling en houdt zich aan afspraken.”

Erik en Chantal

“Goede ervaring met Ontruiming Service Wolter. 52 vierkante meter parket uit de woonkamer en gang verwijderd. Ze werken snel en volgens afspraak. Bij meerdere bedrijven een prijsopgave aangevraagd hierbij kwamen deze mensen kwamen prijs het beste uit de bus. Wij…”

Hans van Houten

“Via Internet kwam ik in aanraking met Ontruiming Service Wolter. Een geweldig bedrijf met goede afspraken die nagekomen werden. De inboedel werd verhuisd en de woning schoon werd schoon opgeleverd. Heel aardig personeel. Goed werk tegen een betaalbare prijs.”

Van Ingen

“Onze ervaring met Ontruiming service Wolter is positief. Professionele mensen die weten waar ze over praten rustig maar harder werkers. Voor vloerbedekking laten verwijderen in Amsterdam moet u bij hun zijn”

Anoniem

“Wij hebben contact gezocht met ontruiming service Wolter in verband met het leegruimen en schoonmaken van een zeer vervuilde woning. Wat voor ons een enorme drempel was verliep vloeiend. Wij ontdekten dat onze oom leefde in een vervuilde woning en…”

Johan Wever

“Onze ervaring met ontruiming service Wolter is perfect. 60 m2 parket vloer verwijderd en dezelfde dag geëgaliseerd. Wij dachten het zelf even te doen uiteraard niet gelukt. het tapis was snel verwijderd maar de spaanplaat voor ons niet te verwijderen.…”

Anoniem

“Opdracht was last minute. Service Wolter kon binnen enkele dagen de opdracht al uitvoeren. Perfect op tijd. Aardige medewerker. Heeft netjes werk afgeleverd.”

Ineke Frost

“Een goed compleet pakket De heren - stelden gerust - namen de tijd - werkten secure - luisterden goed - waren in alles behulpzaam - leverden de flat precies op zoals ik dat graag wou zien - schoon leeg gaten…”

José

“Top service bezemschoon is ook écht bezemschoon. Erg vriendelijk.”

Anoniem

“Na het overlijden van onze vader moesten we het ouderlijke huis leeg opleveren. Zelf doen was voor ons geen optie wij wonen ruim 150 kilometer bij Enschede vandaan. Via de makelaar kwamen wij met Frank in contact. Wij kunnen ons…”

Floor Centrum

“Gewoon perfect vloeren die onze stoffeerders niet los krijgen laten wij verwijderen door ontruiming service Wolter. Van parket vloeren tot siergrind vloeren tapijt marmoleum noem maar op. Mannen hebben gewoon overal de juiste machine voor en anders wel de passende…”

Anoniem

“Uitmuntend Zeer correct bedrijf snelle service voor een laag tarief. Ruim 6000 m2 tapijt verwijderd in een razend tempo om de prijs te drukken hebben wij zelf het materiaal afgevoerd mannen zijn niet bij te houden. Geen mannen van woorden…”

Anoniem

“Wij zijn enorm blij met dit bedrijf. Wij kwamen via de uitvaart ondernemer in contact met Frank. Onze broer heeft ruim 3 weken na lijkvinding in de woning gelegen. Wij wisten ons hier geen raad mee het was een enorme…”

Johan Peeters

“Wij hebben lijmresten van een betonvloer laten schuren in Rotterdam. De woningbouw WoonstadRotterdam wil bij de oplevering een geheel lijm vrije vloer. In eerste instantie heb ik dit zelf geprobeerd met lijmverwijderaar gewoon NIET te doen. Na enige oriëntatie op…”

Oosterveen

“Vinyl vloer laten verwijderen schuren en egaliseren. De vloerenlegger vroeg on het kaartje van Wolter die kon zonder herstelwerk de nieuwe vloer leggen.”

9.2 van 10